Till toppen

Polygon Face

 
Whazzaap! Har suttit i 2h nu och försökt lära mig hur man bygger upp Polygonbilder. Det är alltså när man bygger upp en bild med hjälp av ett rutnät och sedan fyller man i rutorna med en färg eller en toning baserat på färgerna på originalbilden.
 
Bilden jag använder mig av är den ovan, fast svartvit. Men det var så svår att visa er ordentligt så jag gjorde bakgrunden i en annan toning så ni kan se bättre. Ja, det är pilligt och jag är definitivt inte nöjd. Men men, jag är ju nybörjare så lite kladdigt får det bli :D
 
Här sern i en snygg döskalle av Jesse Johanning
2 kommentarer

Fintanten

Idag har det varit en riktigt slapp dag vid poolen. Något av det bästa som finns (förutom att få ligga i solen med en stor chokladmilkshake) är att titta på folk. Hahah det finns så mycket konstigt men roligt folk här. Det var en mycket fisförnäm kvinna inne på frukostbuffén som enbart hade slevat upp lax och en hög med svart rom på tallriken. Känns inte som en jättestadig start på dagen.

Fina Tyra som också är med oss här med sin familj.

Just denna poolen vi låg vid idag har en egen liten hemmagjord strand

Till frukost serveras det Cava varje morgon. 
0 kommentarer

Alkoholiserat äckelHej finingar! Idag landade vi på Kanarieöarna. Flygresan hit var lugn, om man enbart tänker på turbulens och liknande. Men räknar man med alkoholisten som tog mig på bröstet och höll på att kladda med sina händer i mitt ansikte så gick det allt annat än lugnt. Tur att Emil och vår vän Marcus var med som snabbt drog bort honom. Han kom bakom ryggen på mig så dom hade några sekunders försprång på att han inte var helt nykter. Blä! Snacka om äckel. Han hade tydligen varit på flygvärdinnorna också. Så det slutade med att han fick sitta fastspänd på sin plats och inte röra sig på resten av resan medan minst en flygvärdinna fick stå vakt. Han fick dessutom registrerat på sitt namn att om han anländer till flygplatsens full när han ska hem så får inte han borda planet. Flygvärdinnan kom fram flera gånger till mig och kolla så att allt var okej och bad om ursäkt fast inte dom hade gjort något fel. Dom skötte allt exemplariskt. Den gamla gubben däremot ville jag ge en ordentlig smocka! 

I övrigt så är hotellet helt fantastiskt. Ska ta en massa bilder imorgon och visa er. Sov gott småskitar och drick lugnt ;)
1 kommentarer